Contacteer Dominique

HOE KAN IK JE HELPEN?

  Je naam (verplicht)

  Ik vind het leuk om met je in contact te komen. Laat dus gerust iets van je horen! 

  AFSPRAAK

  Wil je graag een afspraak voor een behandeling? Gelieve mij dan te telefoneren op onderstaand nummer. Thx

  SOCIAL MEDIA

  PRAKTIJKADRESSEN

  Munsterbilzen
  ZUTENDAALWEG 60, 3740 MUNSTERBILZEN
  (op maandag, woensdag en vrijdag)
  Wijgmaal (Bt)
  BARON DESCAMPLSAAN 95, 3018 WIJGMAAL
  (op dinsdag en donderdag)

  ROUTEBESCHRIJVING

  Dominique, wanneer zijn je volgende Wim Hof Workshops/Breathwork Masterclass/Weekends?

  Wil je graag op de hoogte geworden houden van nieuwe Wim Hof Activiteiten? Vul dan hiernaast je voornaam en e-mailadres in. 

  Zodra er nieuwe data bekend zijn, ben jij de eerste die het weet 😉 …

  Ik ga je niet spammen, hoor! Je krijgt maximum één update per maand en je kan je elk moment uitschrijven.

  Testimonials

  + 500 officiële reviews

  Chantal Vanroy
  Lees verder
  Dominique legt alles op een vlotte, duidelijke manier uit, zodat je helemaal mee bent. Zijn enthousiasme is aanstekelijk. Ik heb genoten van de hele dag, de goede uitleg, de ademhalingsoefeningen en het ijsbadje. Ik zou het iedereen aanraden. En merci Dominique voor deze prachtige dag
  Luc Zeeuwe
  Lees verder
  Dominique heeft een hele toegankelijke en enthousiasmerende manier van informatie overbrengen. Dominique vertelt vol overgave en passie, creëert een fijne sfeer en maakt ruimte voor ieders individuele (z)ingeving.
  Roos Couvreur
  Lees verder
  Dominique is zeer gedreven en een beetje gek. Love it!
  Annabel Prins
  Lees verder
  Dominique is een meester in zijn vak. Hij neemt je mee in zijn kennis en inzichten, brengt ze heel helder en duidelijk over. Wetenschappelijk onderbouwd voor wie dat wil en misschien nodig heeft. Met metaforen bereikt hij anderen die meer energetisch of 'spiritueel' gericht zijn.
  Frederic Teugels
  Lees verder
  TOP dag onder begeleiding van een TOP coach! Door zijn humoristische en energieke manier om de WHM aan te leren is de dag voorbijgevlogen. Hij voelt precies aan wat iedereen nodig heeft en zo gingen we na een stevige ademhalingssessie en een lekker ijsbadje allemaal met een grote smile terug naar huis. Dus als je nog twijfelt, stop thinking, just do it! Merci Dominique!
  Freija Todts
  Lees verder
  Wat ik erg aangenaam vind aan Dominique is dat hij als een veelzijdig persoon voor mij overkomt. Zowel heel speels, humoristisch, als professioneel in zijn uitleg. Heel duidelijke taal. Aangenaam om naar de luisteren. Ik voelde me veilig in de begeleiding die hij gaf tijdens de activiteiten die we deden. Zeker een aanrader voor mensen die het willen volgen.
  Ann Poelmans
  Lees verder
  Een betere eerste kennismaking van de Wim Hof Methode kan een mens zich niet wensen. Zoveel passie, enthousiasme, warmte, liefde...... gewoon hartverwarmend!! Een dag met een gouden randje!! Dominique, you are the best......bedankt voor de geweldige ervaring!!!
  Jeroen Knippenberg
  Lees verder
  My day with Dominique was a WOW EXPERIENCE from the beginning to the end, DS is wonderfully authentic, he provides fantastic mind openers and brings it all with a wonderful sense of humor. The Fundamentals Workshop followed under the wings of Dominique is the best introduction to the deeper ideas of WIM HOF you could wish for. Recommended !
  Katrien van Rillaer
  Lees verder
  The workshop was an amazing experience thanks to Dominique, who is the perfect instructror. I am looking forward to the wim hof weekends he is organizing.
  Marina Henckaers
  Lees verder
  In een prachtige setting heb ik intens genoten van een gelukkige, krachtige en gezonde workshop! Met veel liefde, humor en extra aandacht voor elke deelnemer heeft Dominique ons veilig begeleid tijdens de ademhalingssessie en het ijsbad. Het was fantastisch, een onvergetelijke dag. En nu naar de Advanced Workshop… tot snel en een extra dankjewel.
  Lutgart Hanssens
  Lees verder
  My experience with Dominique was very careful, professional and distinguished. He guides you with knowledge and empathy, witch strengthens your confidence in the process. After my Poland expedition was this an enriching workshop. My feeling of gratitude is genuine. Lutgart
  Julia Groen
  Lees verder
  Voor mijn vriend had ik een Wim Hof weekend geboekt, ondanks dat hij hier al mee bekend was ging ik hier open en onvoorbereid in. Dominique Stulens haalde ons hartelijk en warm binnen. Een hele fijne energie hangt er om hem heen, iemand die goed weet waar hij het over heeft en wat hij moet zeggen of doen. Iemand waarvan je je ogen gaat openen en een echte inspiratiebron is. Fantastisch weekend gehad!
  Stijn Panis
  Lees verder
  Dominique is top!! Het is een boeiend persoon waarbij de uren voorbij vliegen! Dominique straalt ook enorme energie en tegelijkertijd rust uit kortom samengavat je voelt je er snel bij op je gemak en hij helpt je echt wel om diep te gaan! Dominique heeft ook op alle vragen het antwoord met zijn verleden als kinesist en osteopaat kent hij t menselijk lichaam zeer goed en brengt t allemaal zeer boeiend over! Ik raad iedereeen aan om een sessie bij dominique te volgen!
  Leen Driesen
  Lees verder
  Bijna een jaar heb ik getwijfeld...Kan ik dit wel?... Is dit wel iets voor mij? Maar wat ben ik nu blij dat ik me uiteindelijk toch heb ingeschreven voor een Wim Hof Fundamentals Workshop. WAUW... wat een fantastisch mooie, maar ook zeer intense dag was dat!!! Met heel veel enthousiasme en passie nam Dominique de hele groep mee in het Wim Hof verhaal. Hij heeft een heel energieke manier van vertellen en voelt ook perfect aan wat iemand nodig heeft. Dominique is een TOP-instructeur!! Dus aan de mensen die nog twijfelen... stop met twijfelen... gewoon DOEN!!! Je hebt niets te verliezen... maar zoveel te winnen!!
  Vorige
  Volgende