Gratis Wim Hof Methode Online ademhalingssessies

“At some point during the breathing, the mind becomes still and the breath takes over. That’s when the spirit has shown who is boss”

– Dominique Stulens – 

Wim Hof online sessies (tijdens de Coronacrisis)

De coronacrisis was en is het ideale moment om online een  begeleide Wim Hof ademhalingsoefening te geven.

Om een beetje uitleg te geven over de drie pilaren van Wim Hof Methode, over de Wim Hof ademtechniek en de koude training.  

Niet alleen om kennis te maken met de Wim Hof Methode, maar ook om in tijden die allerlei moeilijkheden en stress met zich meebrengen een tool te hebben waarmee je de innerlijke rust kan terugvinden en met met stress kan leren omgaan.

Dat dit enigszins gelukt is, blijkt uit de vele en positieve reacties die ik gekregen heb na het geven van deze sessies. 

Omdat ze ook waardevol kunnen zijn voor jou, zet ik deze online sessies met veel plezier ook op mijn website. Doe er dus je voordeel mee!

Als je de ademhalingsoefening gedaan hebt, zou het fijn zijn als je in één woord/zin beschrijft wat of hoe je je gevoeld hebt tijdens de ademhalingsoefening 😉 

Dominique Stulens

Wim Hof ademhaling: veiligheid!

De WHM ademhaling is een geweldige, maar krachtige oefening die 100% veilig is wanneer je hem doet zoals voorgeschreven wordt. Net zoals de koude een kracht is waar je respect voor dient te hebben, geldt dit ook voor je ademhaling.

  • Doe de Wim Hof ademhaling NOOIT nabij of in water (bvb in de douche, in bad, in een zwembad, de zee, rivier , etc …)
  • Doe de WHM ademhaling NOOIT tijdens een activiteit die je aandacht vergt zoals autorijden. Neem je tijd om de ademhaling en doe deze ENKEL op je yogamat of op je bed. Keep it safe and enjoy the ride!

Dominique Stulens