Wim Hof Methode Weekend : Ardennen

Ervaar de Wim Hof Method In zijn totaliteit. In zijn speelse eenvoud. In haar kracht. Puur Natuur.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

* Ook geschikt voor beginnende Hoffers

AGENDA

Wim Hof Method Weekends

De Nieuwe data voor de winter 2025 zijn bekend!

Als je een beetje gebeten bent door de Wim Hof Microbe, dan kan je je aan een heel bijzonder weekend verwachten. Mocht je dus willen deelnemen, wacht dan aub niet te lang om teleurstelling te voorkomen!

Hieronder vind je de data van deze Wim Hof Methode Weekends in de Ardennen (Sankt Vith) workshops. 

Ik kijk er ontzettend naar uit om een mooie groep van 15 mensen mee te nemen op een WHM avontuur dat je nooit meer zal vergeten.

Een Weekend waarin ik álles wat ik over de Wim Hof Methode weet met je zal delen: in woord en in ervaring.

Put yourself in the expert hands of a WHM Instructor for an extended Wim Hof Method training session. WHM Weekends are intended to be a deeper exploration of the Wim Hof Method than what might be covered in a workshop. “

Over the course of two or three days, all facets of the Wim Hof Method will be extensively covered.

You will learn about the physiological mechanisms that come into play, and engage in a variety of breathing and cold therapy activities. 

The intimate quality of the weekend allows for ample personal attention, and feedback tailored to your specific situation. Whether you are looking to improve mental or physical performance, relieve symptoms related to an illness, or even just curious to find out what the Wim Hof Method is all about— a WHM Weekend offers something very for everyone.” 

1. Wim Hof Methode weekend ...

It's all about Love, Playfulness & Connection

Tijdens het Wim Hof Method weekend wordt het duidelijk dat de Natuur de ultieme Leraar is. Met de Natuur als spiegel en gids, ligt er tijdens dit weekend veel nadruk op de bewustwording en de transformatie van je innerlijke processen. Speels, ongedwongen en op je eigen tempo. 

Om deze processen opnieuw in harmonie te brengen en je bewust te worden van je aangeboren intuïtie en dito krachten.

Eenmaal opnieuw in verbinding met die krachten, voelt het natuurlijk en opwindend om angsten te overwinnen, beperkende gedachten over je eigen kunnen te negeren en emoties vrijuit te laten stromen:

je herontdekt een verloren gewaand vertrouwen in je intuïtie en je fysiek functioneren. “Your body and the Tribe have your back!” 

"Eenmaal opnieuw in verbinding met je intuïtie en Life Force, voelt het natuurlijk en opwindend om angsten te overwinnen, beperkende gedachten te negeren en emoties vrijuit te laten stromen. Je herontdekt een verloren gewaand vertrouwen in je intuïtie en je fysiek functioneren.
Dominique Stulens Level 3 Wim hof Method Instructor (Spain Summer Travel 2022)
Dominique
Level 3 WHM Instructor

Met dit vertrouwen dompelen we ons onder in de helende krachten van lichaam en geest. Wanneer je deze eenheid en tijdloosheid éénmaal ervaren hebt, ontwaakt een hernieuwd geloof in jezelf en je eigen kunnen. (Power of the Mind)

Tegelijkertijd ga je anderen ook beter intuïtief aanvoelen en mee connecteren. The Power of the Tribe verandert van een abstract begrip in een onmogelijk te vergeten ervaring.  

Mensen bloeien open en stralen die verloren gewaande energie weer zichtbaar uit. Twijfel aan en oordelen over zichzelf vervagen op de achtergrond en maken plaats voor vastberadenheid, zelfvertrouwen en plotse levensveranderende inzichten. Creativiteit bloeit op en een kalm gevoel van sereniteit komt bovendrijven: het einde van decennialange conditionering komt dan in zicht.

Laat het Mysterie van het Leven je leiden tijdens dit weekend. Gesteund door de groep en verbonden met je eigen mentale en fysieke krachten, creëren we samen een onverhoopt einde en een hoopvol nieuw begin. 

2. Wim Hof Methode Weekend doelstellingen

HERONTDEK JE SPEELSE EN AVONTUURLIJKE KANT

Vaak zijn we vergeten als volwassen veel te serieus en zijn we vergeten wat onze Natural Sate is: “A child that lives with responsibilities”

Kom opnieuw in contact met je je drang naar ervaring en avontuur, je humor  en je nieuwsgierigheid, je zorgeloosheid en speelsheid! 

WEES ÉÉN MET DE NATUUR EN DE TRIBE

Laat je “angst voor de groep” varen en ervaar de “Power and support of the grou:

Je verbindt op de meest authentieke manier met jezelf, met anderen en met de kracht van de Natuur.

Connecteer met “oneness”, ver voorbij sociale status, bezittingen en prestaties en voel je Thuis in the Tribe en de Natuur.

VERBIND OPNIEUW BEWUST MET JE GEVOEL/VOELEN

Leer opnieuw naar je lichaam te luisteren; naar fysieke signalen, je hartslag en je ademhaling. Leer je innerlijke stem opnieuw te herkennen en onvoorwaardelijk te volgen.

Voel de diepmenselijke ervaring van angsten, twijfels en emoties opnieuw stromen en overstijg ze vanuit een diepere dimensie in Jezelf.

VERTROUW JE LICHAAM (OPNIEUW)

Je Lichaam is onvoorstelbaar intelligent. Leer opnieuw op deze kracht en intelligentie te vertrouwen door bewust bij je lichaam te blijven en je geest te sturen (set your mind!).

Ervaar opnieuw rust en geluk temidden van de menselijke emoties van schuld, schaamte, angst, rode, frustratie en verdriet. 

ONTKETEN OPNIEUW JE VEER- EN DAADKRACHT

Her-ontdek je Life Force (veerkracht en daadkracht) en je Intrinsieke Wijsheid (Inner Child) om je eigen (innerlijke) ervaring te kiezen, ongeacht de externe omstandigheden.

Vertrouw op je veerkracht en daadkracht van binnenuit en neem verantwoordelijkeheid voor je Leven en Toewijding aan datgene dat je gelukkig en krachtig en gezond maakt. 

HERSTEL VAN BINNENUIT

Herken ongeheelde aspecten bij jezelf en neem opnieuw controle over een overprikkeld zenuwstelsel. Gebruik bewust je ademhaling, mind en de natuur om je fysieke en mentale gezondheid vanuit je innerlijke kracht en wijsheid te Helen of te boosten. 

OVERSTIJG MENTALE GRENZEN, RESPECTEER JE FYSIEKE GRENZEN

Herken en overstijg je “eigen” wederkerende, limiterende gedachten, verlammende angsten en overweldigende emoties. Om ze nadien te overstijgen.

Leer tegelijkertijd je fysieke grenzen respecteren door perfectionisme en groepsdruk naast je heen te leggen. 

VOEL JE LEVENDIGER DAN OOIT TEVOREN

Voel hoe je lichaam en zintuigen overladen worden met Levenskracht, hoe je geest verruimt, hoe je hart opent en je herenigt met de wijsheid van je Spirit/Intuitie. 

VERRUIM JE PERSPECTIEF ... OVER ALLES

Verander en verruim je perspectief: ga niet onbezonnen, maar speels op avontuur om je limiterende gedachten te “checken” met je ervaring. Je perspectief over jezelf, anderen en wat de Natuur voor je kan betekenen zullen voor eeuwig veranderd zijn! 

HERONTDEK JE POTENTIEEL, GAVES EN TALENTEN

Voorbij je angsten en twijfels ligt een nieuwe, stille wereld van jouw volle potentieel en talenten die erop wachten om aangeboord te worden.

Laat je creativiteit weer onbeperkt en zonder angst voor oordeel van jezelf of anderen stromen. Opdat je je gaves ten volle kan gebruiken voor hen die jou nodig hebben!

ERVAAR INNERLIJKE VRIJHEID

Herontdek innerlijke vrijheid door angst, pijnprikkels, twijfels en emoties te “laten zijn en te laten stromen”.

Het vermogen om niet oordelend waar te nemen wat er gebeurt zonder dit te willen veranderen brengt je naar die innerlijke vrijheid

3. Wim Hof Technieken en Activiteiten

Tijdens dit buitengewone WHM weekend gaan we aan de slag met alle Wim Hof Technieken en oefeningen onder de onvoorspelbare leiding van Moeder Natuur. We gaan dieper dan ooit tevoren! Ongedwongen en speels. Welke Wim Hof technieken en oefeningen mag je verwachten tijdens dit weekend? 

1. Wim Hof Ademhalingsoefeningen en -Technieken

 1. Wim Hof Basic Breathing & de Advanced Wim Hof Power Breathing Sessies (ook WIM HOF DMT Breathing genaamd) 
 2. Wim Hof mediation & relaxation (“Pizza Exercise”)
 3. “Wim Hof Brown Fat activation”
 4. “Squeeze Technique” 
 5. “Horse Stance” & “Humming”
 

2. Dagelijkse (meervoudige) blootstelling aan koude met verschillende intenties en doelstellingen

 1. Verschillende soorten ijsbaden op verschillende locaties (riviertjes, vijver, meer, …)
 2. Koudewandeling om diep te gaan in bewustzijn van ademhaling en bewustzijn (al dan niet gecombineerd met een ijsbad in de natuur)
 3. Andere oefeningen in de buitenlucht
 4. Sneeuwballengevecht!? 😀

 

3. Mindset/Focus/Commitment

We duiken diep in Wims mindset en gaan dan aan de slag met Moeder natuur om zijn mindset voor onszelf te ervaren temidden van de onvoorspelbaarheid van Moeder Natuur.

We bespreken uitgebreid, maar praktisch hoe de 3 pillars van de Wim Hof Methode elkaar versterken en hoe je bewust je zenuwstelsel, immuunsysteem, hormonaal stelsel en je gemoed kan beïnvloeden. 

We bespreken ook in alle eenvoud de meest baanbrekende onderzoeken achter de Wim Hof Methode en de organische implicaties hiervan. We geven je allerlei praktische takeways en trucjes om je focus en commitment aan te scherpen zonder jezelf te forceren en je fysieke grenzen te vrijwaren

 

4. Andere activiteiten:

  1. Wim Hof Yoga poses en stretches (trains mindset en flexibiliteit van het lichaam)
  2. Hartopenende Meditaties  
  3. Bespreking van en integratie van je ervaringen
  4. Cacaoceremonie op zaterdagvond (optioneel)

 

4. Locatie/ Voeding

A. Locatie

We verblijven in een moderne, goed uitgeruste groepsaccommodatie te Sankt Vith in de Ardennen, gelegen op het hoogste punt van België. Als er in de winter sneeuw valt, zal het dus hier zijn.

Er zijn 7 kamers met twee eenpersoonsbedden en 1 kamer met 4 eenpersoonsbedden. Alle kamers zijn uitgerust met een eigen badkamer.

Het is gelegen temidden van een bosrijke omgeving met prachtige natuur en diverse mogelijkheden om aan koudetraining en natuurlijke ijsbaden te doen. 

Maw : een heerlijke locatie om in alle rust een Wim Hof Weekend te organiseren. 

B. Voeding

Een professionele kokkin gaat een heel weekend met ons mee en zorgt voor een heerlijk ontbijt, een gezonde lunch en een warm, vegetarisch dinner.

Mocht je last hebben van bepaalde intoleranties of allergie? Gelieve dit dan tijdig door te geven.

Verder wordt er de hele dag door voldoende fruit, koffie en thee voorzien. 

Zowel de accomodatie (2 overnachtingen) als de verschillende maaltijden zijn natuurlijk in de prijs inbegrepen. 

5. Reviews Wim Hof Weekend Ardennen

11 reacties

 1. Don’t think just do it”

  With Dominique Stulens you are in good and safe hands. I trust him 100%.
  Dominique is Power.💪Dominique is Love.❤️
  Dominique knows what he is doing.
  He sees you, he hears you, he feels you. He guides you step by step.

  I am/was quite inexperienced in ice bathing (only experience with cold showers) and yet I managed it. 17 minutes of ice bathing at -2 degrees. 🥶
  I did it. 🙏

  With the help of Dominique, focus, breathing and not to mention the “Power of the Tribe”.

  Dominique is #WHM level 3 instructor but for me and many others he is a level x 1000. 🤩
  An amazing mentor and friend.

  Just indescribable. What a transformative experience this entire weekend. So grateful that I was able to experience this.

  Thank you Dominique Stulens and the whole group. What an incredible fantastic, powerful, courageous, beautiful people I have met.

  I never thought I would ever say this … but this really tastes like more. 🧊🫶🥶🙏

  So don’t hesitate, just do it and experience it for yourself.
  1 address: https://dominiquestulens.be/dominique-stulens/

  What do I recommend? ALL. The full experience. Just let it happen.

  “All good” (Dominique would say ☺️)
  “Just breathe”

 2. Het WHM weekend in Sankt Vith, februari 2022.
  Wat een ervaring. Love, gratitude, power. Bedankt Dominique Stulens voor jouw vakkundige begeleiding. In jouw capabele handen smelt onze weerstand als sneeuw voor de zon. Het pad vrij en verlicht, wie weet waar het naartoe zal leiden… ❤️‍🔥❄️🙏

  Wie geïnteresseerd of nieuwsgierig is naar de Wim Hof Methode, deze fantastische instructeur is de weg, straight to the top.

  Niets zal nog hetzelfde zijn. Ik kijk met nieuwe ogen naar de wereld!

 3. Als ik het afgelopen weekend in één woord zou moeten omschrijven: *M*I*N*D*B*L*O*W*I*N*G !
  Dominique is 100% Dominique, hoogste level Wim Hof instructeur en wat voor één: wat een wijsheid, wat een overtuigingskracht, wat een energie! Hij heeft de gave om je mee te nemen, om je open te stellen, om te voelen, om te beleven, om alles los te laten, om op een andere manier naar de wereld, het universum en naar jezelf te kijken, om je he-le-maal over te geven.
  Je wordt lichter, sterker, wijzer, rustiger, in lijn met je intuïtie en met de natuur, wat een energie…it feels amazing! Dit weekend was de beste investering in mezelf ooit! <3!

 4. Na eerder een FUNdamental en een Advanced workshop gevolgd te hebben bij Dominique, kwam nu ook het Ardennen-weekend op mijn pad. Zo bleek op de juiste moment, met de juiste mensen en zeker en vast ook met de juiste WHM-instructor.

  Dominique ademt de Wim Hof Method in alles wat hij doet, zegt, zingt, danst, … Hij belichaamt de missie van Wim als geen ander en weet dat met enorm veel kennis, passie en voeling over te brengen op alle deelnemers. Iedereen werd gehoord, geholpen en vooruit gebracht op zijn of haar eigen traject. Dominique zei zelf aan het begin van het weekend: I’m here to be of service, maar hoezeer dat waar is, kan je alleen maar zelf ervaren. Hij bracht de groep samen alsof we al elkaar al jaren kenden en twee dagen leken wel een hele week. Zoveel facetten werden aangeraakt en vele barrières werden doorbroken. Er werd samen gelachen, geweend, geknuffeld, gevierd, gedanst en gezongen. Het weekend werd voor alle deelnemers een life-changing event, zo blijkt ook nu nog uit de dagelijkse berichten in de tribe.

  De locatie, de omkadering, de maaltijden waren daarenboven nog eens piekfijn in orde, tot in de kleine details, aan alles werd gedacht.

  Als je wil weten waar de WHM echt om gaat, ben je bij Dominique zeker en vast aan het juiste adres.
  Dankbaar en verwonderd kijk ik terug op een transformerend weekend.

 5. Mijn intentie was om weer te kunnen voelen. Echt VOELEN, voelen dat je LEEFT, niet emoties opmerken en dan proberen te begraven in een donker hoekje. Ik wilde terugvinden wie ik BEN, zonder oordelen of meningen over wie ik zou moeten zijn, wat ik zou moeten doen, wat ik had moeten doen en niet deed. Gewoon ZIJN.

  En wauw, wat een emotionele reis werd het, een rollercoaster van begin tot eind. Er was weerstand in mijn hoofd over kunnen of niet kunnen, over durven of niet durven, over mogen of niet mogen, … Veel weerstand zelfs. Maar dan was plots die mindset daar… ik liet los, zonder enige verdere gedachte of woord liet ik gewoon los. Ik liet mijn angst los, mijn oordelen en mening, mijn besluiteloosheid, alle ‘goede’ redenen om het niet te doen, alle ongerustheid, alle gepieker over hoe het zou moeten zijn. Ik dacht zelfs niet na over hoe ik het moest loslaten, ik deed het gewoon, zoals een blad dat uit een boom valt, zoals een ballon die uit je hand glipt. Mijn weerstand smolt als sneeuw voor de zon (letterlijk zelfs) en ik liep vol overtuiging het ijskoude water in.

  De zon op je gezicht voelen en in je hart, zachte sneeuwvlokjes zien neerdwarrelen in het zilveren water, magisch. Speelsheid, samen zingen in het water, voor elkaar zorgen en elkaar op moeilijke momenten zachtjes herinneren aan de kracht diep in jezelf, blijven ademen, warme armen rond je voelen en weten dat je echt wel ok bent. Fysiek helemaal ok zijn, en mentaal meer dan ok. Intense kou voelen, niet bevriezen, maar net ontdooien. Voelen dat je leeft in iedere vezel van je lijf.
  Wat nadien volgde was zo mogelijks nog mooier, diepe dankbaarheid, ontlading, je even onoverwinnelijk voelen, niet alleen naar de zon kijken maar je even de zon voelen, jezelf even graag zien gewoon zoals je bent, trots en euforie, “thuis”komen in jezelf, dat innerlijke lichtje dat even een vlam wordt, een diep vertrouwen in jezelf, het gevoel vrij te zijn, plots zie je weer helder en voel je de zon tot in je hart. That thing we call intuition – it’s your soul – and you can trust it. It’s a privilege to be alive, to breathe, to enjoy, to love ❤️‍🔥

  Er waren zoveel inzichten, er werden zoveel zaadjes voor de toekomst geplant. Laat die nu maar verder groeien. Seeing a miracle will inspire you, but feeling you are a miracle will change you. Enkel en alleen de kracht van moeder natuur was nodig – zuurstof en water – om die innerlijke kracht te vinden. En niet te vergeten gedragen worden door moeder natuur – de wereld draagt jou en jij moet niet de wereld willen dragen – en door al die mooie zielen rondom me.

  Zo dankbaar Dominique, zonder jou had ik dit nooit gedaan, jij ademt de WHM uit, jij straalt de power en de love uit ❤️‍🔥 You really rock!

 6. Deelnemen aan het weekend was een van mijn beste beslissingen ooit. Het heeft alle verwachtingen meer dan overtroffen. Ik verwachtte cold challenges, maar kreeg massaal veel warmte, verbinding en diepgaande ervaringen er bovenop. The power of the tribe is real. De opeenvolging van ademsessies en uidagingen is echt next level. Hoe (on)ervaren je ook bent Dominque weet je steeds weer in verbinding te brengen met wat jij nodig hebt en dit met zoveel kennis, zorgzaamheid, vertrouwen en humor. Love it! Till next time 🥰

 7. Na het deelnemen aan de wimhof advanced zei ik tegen mezelf het is tijd dat je voor je zelf zorgt en ik schreef me in voor een weekend sankt vith . En wat een weekend was dit . Terug thuis komen in je eigen lichaam en hart en ziel . Opstakkels loslaten en omarmen met veel liefde en steun van de tribe Dominque die je goed begeleid in elke stap die je zet en aanmoedig en omarmd met steun en begrip en veel liefde .
  The power of the tribe is real je word omarmd ,gesteund en gedragen ,gehoord, en om mekaar gegeven .Niemand staat alleen altijd is er iemand die je oppikt als het even niet gaat om zijn schouder te geven en samen door te gaan . All the love en all the power is real .
  Till next time in the cold water. xxxxx

 8. Na talloze fundamentels/advanced workshops te hebben gedaan was het tijd voor een weekend ! 26-28 januari 2024

  En wat voor een weekend !! Ging met weinig verwachtingen maar WAAUW…

  Wordt er intens stil / gelukkig van als ik er aan terug denk…

  Je zegt altijd dat we het zelf doen, is helemaal waar maar zonder Dominique was er geen weekend…

  Om een lang verhaal kort te houden…

  Bedankt aan iedereen die op dit weekend aanwezig was !!

  En niet te vergeten DOMINIQUE BEDANKT VOOR DEZE GEWELDIGE ERVARING !!!

 9. Een weekend met Dominique is zoveel meer dan ademsessies en de koude ingaan, het is telkens weer een diepgaande reis van persoonlijke ontwikkeling. En hoewel dit vaak heel confronterend en intens is, wordt dit gedragen door zoveel kennis, ervaring maar vooral ook zoveel verbondenheid en liefde dat dit een prachtige en unieke ervaring is die je volop in je kracht zal zetten.

 10. Het weekend was gewoonweg subliem ✨ Een prachtige locatie, heerlijk eten, 2 gepassioneerde instructeurs die elkaar perfect wisten aan te vullen, ademsessies om U tegen te zeggen, echt wel waanzinnig diep gaan maar de zwaarte die meteen weer met Dominique zijn typische vleugje humor wordt weggetoverd, cold exposures op magisch mooie locaties, de prachtige tribe waardoor het zo’n warm weekend werd. Dominique ziet steeds het moois in iedereen en doet het je ook ervaren. Voor mezelf werd het zo’n mooi groeiproces, “back to the lost love” helemaal mogen voelen, jezelf her-inneren wie je werkelijk bent 🙏 Tot in Polen voor meer van dit, licht en liefde 💖

 11. Het is niet eenvoudig om te beschrijven wat zo’n WHM weekend met Dominique Stulens met je doet! Voor mij was het ongeveer een jaar geleden dat ik de Advanced workshop bij Dominique volgde. Dit zette heel veel in beweging waardoor ik een hele transformatie heb ondergaan op een jaar tijd! Zo dankbaar voor zoveel inzichten en doorbraken waardoor ik mezelf kon terugvinden na heel wat moeilijke en uitdagende episodes in mijn leven. Dit weekend in Sankt-Vith gaf me de mogelijkheid om opnieuw heel diep te gaan en om wat niet meer bij me hoort los te laten. Zo kon ik mijn transformatie van rups naar vlinder in volle glorie omarmen en verder vorm geven! “You radiate love!” zei Dominique en zo voelde ik me de laatste maanden vaker, helemaal stralend! De liefde die ik voel is zo groot en is een enorme kracht die zoveel in beweging brengt en zorgt voor een verder thuiskomen bij mezelf! Tijdens het weekend kwamen er dan opnieuw heel wat diep verdriet en angsten naar boven maar ook dat mag er allemaal gewoon ook zijn stelde Dominique me gerust! Uiteindelijk is het liefde die alles transformeert en de essentie vormt van de WHM. De koude en de ademhaling zijn krachtige tools om terug contact te maken met de Liefde die alles verlicht en met je intuïtie zodat je terug je hart kan openstellen en volgen. Zoveel dankbaarheid voor deze onvergetelijke ervaring en de deskundige begeleiding van Dominique Stulens en Gearte Arends en de steun en omarming van de hele groep ook op moeilijke momenten. Iedereen draagt je gewoon zodat je helemaal boven jezelf kan uitstijgen. Een levensveranderende ervaring die ik iedereen absoluut kan aanraden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6. WIM HOF WEEKENDS IN BEELD

Wim Hof Method Weekend Januari 2023 

Wim Hof Method Weekend Februari 2024 

7. Veelgestelde vragen

Kan iedereen deelnemen aan dit WHM weekend?

Ja, dit weekend is geschikt voor iedereen (uitgezonderd de absolute contra-indicaties; epilepsie; hartaandoeningen, verhoogde bloeddruk, zwangerschap, … ) 

Zelfs tijdens de Wim Hof winter en Summer Travels nemen mensen deel zonder enige ervaring. Het programma wordt altijd aangepast aan de noden van de groep, maar er worden ook individuele adviezen gegeven. 

Als je twijfelt of je dit weekend wel “aankan” neem dan gerust even contact met me op. Dan bespreken we dit even persoonlijk (telefonisch of via mail) 

Wat als ik bepaalde oefeningen niet kan doen of als ik even te vermoeid ben om mee te doen?

Eén van de belangrijke aspecten van de Wim Hof Method is niet enkel je limiterende gedachten te overstijgen, maar ook de fysieke grenzen van je lichaam te leren aanvoelen en te respecteren.
In dat geval passen we de oefening aan of neem je aan deze activiteit gewoon niet deel. Zelfs het aanschouwen van zo’n activiteit is een leerrijke ervaring. Of je gaat gewoon even rusten. Alles mag, niets moet. 

ANNULERINGSVOORWAARDEN WHM WEEKEND

• Kosteloos: tot 1 maand voor de startdatum of als jij iemand vindt die je plaats kan innemen.

• 75% kosten (25% terugbetaling): tot 7 dagen vóór de startdatum. 

• 100% kosten (geen terugbetaling): minder dan 2 dagen vóór de startdatum.

Annuleringen moeten schriftelijk worden aangevraagd via stulensdominique@gmail.comvanaf het emailadres dat door de deelnemer gebruikt is bij het boeken van het weekend. 

Moet ik over een goede conditie beschikken?

Als je bedoelt of je over de conditie van een topsporter moet beschikken? Neen. Een normale conditie is meer dan voldoende. Als je 1,5 – 2 uur kan wandelen, is je conditie ruim voldoende om alle uitdagingen aan te gaan. 

Hoe kan ik me voorbereiden op dit WHM weekend?

Na inschrijving ontvang je een informatiemap. Daarin staat naast je paklijst ook alle praktische informatie over hoe je je kan voorbereiden voor dit weekend. 

Wat is de exacte locatie van de accomodatie?

De exacte locatie vind je terug in de infomap die je onmiddellijk na inschrijving kan downloaden. 

FINANCIEEL

Kostprijs voor het hele WHM weekend: €665 (gezonde vegetarische voeding en overnachtingen inbegrepen)

Wil je graag mee, maar is het financieel makkelijker om je betaling te spreiden of samen iets uit te werken?

-> Niet twijfelen en neem gewoon even contact met me op. Alles is mogelijk!? 

Schrijf vandaag nog in !