In de media

1. Inleiding

Ik ben ten volle overtuigd van het de mooie boodschap – Health, Strength & Happiness 4 everyone – en het ongelooflijke weldoende effect voor iedereen. Daarom draag ik deze boodschap ook met veel passie en overtuiging uit.

In België zijn er momenteel slechts een tiental gecertifieerde Wim Hof Instructeurs en is alle aandacht in de media dus een mooie gelegenheid om deze boodschap – ook in het Nederlands – uit te dragen in België. 

Het Belang van Limburg

Tijdens de koudegolf in februari 21 gingen we wekelijks met een klein groepje dippen op een mooie plek in de natuur. 

Daarop werd ik gecontacteerd door het Belang van Limburg of ik een demonstratie van en wat uitleg kon geven over het nemen van een ijsbad.

Je begrijpt dat ik stomverbaasd was toen ik de volgende dag (bijna) poedelnaakt op de voorpagina stond te blinken en er een mooi artikel over de Wim Hof Methode verscheen. Het Nieuwsblad nam dit artikel eveneens over.  

VTM Nieuws, Het laatste Nieuws en radio

De dag nadien brak de mediagekte helemaal los en werd ik gecontacteerd door VTM of ik dit ‘koud kunstje’ nog eens kon overdoen voor een reportage in het Nieuws. Het Laatste Nieuws was ook van de partij. 

Bovendien kreeg ik de kans om het nut van ijsbaden de ochtend nadien kort toe te lichten op radio NRJ en Radio Nostalgie.

2. Televisie & Video

VTM Nieuws

Het Belang van Limburg

Het Laatste Nieuws

"If you connect with your breath, your body will take care of the cold. Then, the cold will take care of you"
Dominique-Stulens-Wim-Hof-Method-Workshop-groepsademhaling.jpg
Dominique Stulens
Certified Wim Hof Instructor - Level 2

3. Krantenartikels ijsbaden (2021)

Het Belang van Limburg

Het Nieuwsblad

4. Waarheid, Durven & Doen (VTM)

Voor het programma Waarheid Durven en Doen kropen Gers Pardoel, Sam Gooris en Tessa Wullaert mijn ijsbad in. 

Met slechts een korte demonstratie en een mindset-talk van enkele minuten slaagden zij hier wonderwel in. Echt bijzonder knap gedaan! 

Sam Gooris ging zelfs zonder verpinken twee maal kopje onder 😉  

Erg dankbaar voor deze mooie ervaring! 

Waarheid Durven & Doen : TV- fragment

WDD : achter de schermen

5. Krantenartikels koudewandeling (2022)

Het Belang van Limburg

Ik wil me graag meer weten over jouw WHM workshops!