Ervaringen Wim Hof Methode

Van geweldige deelnemers die mentale barrières, angsten en fysieke grenzen doorbroken hebben

De Wim Hof Method heeft een enorme impact gehad op mijn leven. Nog steeds. Iedere dag opnieuw. Op mijn gezondheid, op mijn zelfvertrouwen, op mijn gevoel van geluk, op mijn humeur.

Liefst van al zou ik iedereen willen uitnodigen voor een workshop en met handen en voeten uitleggen vertellen wat voor een enorme sprong je kan maken in slechts één dag tijd. 

Maar ik denk dat degenen die de Wim Hof workshops ervaren en doorleefd hebben beter geplaatst zijn om te vertellen wat ze hebben meegemaakt en hoe ze mijn uitleg, tips en begeleiding ervaren hebben. 

Hoedanook, welke reden je ook zou hebben om een workshop te volgen ik hoop je ooit te ontmoeten en te mogen begeleiden op deze ongelooflijke reis. 

Dominique Stulens

mensen begeleid in het ijsbad
+ 0
jaar ervaring met de WHM
+ 0
workshops georganiseerd
+ 0

Dominique Stulens is de eerste en enige Belgische Level 3 Certified Wim Hof Instructor (hoogst toegekende Level)

430 + Reviews op zijn officiële Wim Hof Instructor Pagin

klik op onderstaande afbeeldingen om reviews te lezen

Hoewel ik al vertrouwd was met de Wim Hof Method, heb ik toch heel wat nieuwe dingen bijgeleerd tijdens de workshop.  Het heeft me eigenlijk veel meer opgeleverd dan ik verwacht/gehoopt had.  Dankzij Dominique's begeleiding ging ik veel dieper in de ademhaling dan thuis. Ik zou het vast en zeker aan iedereen kunnen aanraden .
Joachim Vanbriel
Deelnemer Wim Hof Fundamentals workshop

Ervaringen met de Wim Hof Methode van deelnemers aan Dominique’s workshops  

23 reacties

 1. Dominique is een schitterende trainer voor de WHM workshop! Ik vatte de workshop aan met het idee om vooral kennis op te doen in het kader van een eigen opleiding (osteopathie) die ik volg. Overtuigde mijn beide ouders om mee te gaan. Door deze workshop te doen is er een hele nieuwe wereld open gegaan voor ons. Zelf hebben we geen bepaalde psychische, emotionele of fysieke problemen, maar wat een belevenis om jezelf tegen te komen (je diepste ik) en je lichaam als het ware ‘leren sturen’. We kwamen zonder verwachting, gingen huiswaarts met een hele nieuwe levensvisie. “It’s all about happiness ,getting control over your mind & let it go/flow” – resultaat: je echte ik leren kennen, tegenkomen en sturen.
  Op een sublieme manier weet Dominique elke deelnemer mee te nemen in zijn visie!
  1 workshop= een levensles/levenservaring. Gewoonweg fantastisch!

 2. Dominique neemt je vol passie, gedrevenheid, kracht en liefde mee op de golven van je adem. Hij doet dit met 100% vertrouwen en geloof in elke persoon op zich en in de groep. Je voelt je veilig en laat los.
  Zijn vuur wakkert je eigen kracht en motivatie zo aan dat je vol zelfvertrouwen in het ijsbad stapt. “Geloof in jezelf, je kan veel meer dan je denkt” nemen we zeker mee in ons dagelijks functioneren.
  De opbouw van de workshop zorgt dat je de klik om over je mind heen te stappen, maakt op het moment dat jij er klaar voor bent.
  Kortom, Dominique is een eerlijk, puur persoon en een fantastische begeleider in onze eerste kennismaking met de Wim Hof methode!

 3. Ik volgde de ééndaagse workshop van Dominique te Bierbeek (heel mooie locatie trouwens !!) op 27/06/20. Ik ken hem al een tijdje als osteopaat en had al veel vertrouwen in hem owv zijn holistische aanpak. Hij wist me nieuwsgierig te maken om deze workshop te volgen. De dag is mooi opgebouwd. Dominique weet duidelijk waar hij mee bezig is en geeft deze dag met een grote passie en de nodige humor. Ik voelde me heel op mijn gemak om diep te gaan in de ademhalingsoefening en om uiteindelijk het ijsbad in te stappen ❄️. Nogmaals heel erg bedankt ?. Erg happy dat ik dit heb mogen ervaren in deze groep ?. Ook na de workshop voorziet hij in informatie en 2 geluidsopnames zodat je achteraf de ademhalingsoefening nog opnieuw kan doormaken. Ik kan het alleen maar aanraden! Verschillende vrienden schreven zich inmiddels ook al in 😉 ❄️?

 4. Ik ben begin januari de Fundamentals workshop gaan volgen zonder voorkennis en ben 2 weken erna de Advanced workshop gaan volgen.
  Geweldig is het. Het hele concept van Wim Hof. Ik was aangenaam verrast.
  De juiste mindset die belangrijk is, de breathing oefeningen, de uitdagende yogahoudingen en als afsluiter het ijsbad natuurlijk.
  Tijdens de breathing oefeningen is het heel boeiend welk versterkend effect de muziek ook heeft op de ademhaling. Ik kon mij letterlijk laten meevloeien op de muziek. En ondanks de sensaties die ik ervaarde, voelde ik mij totaal veilig en beschermd. En leuk ook was de afsluiter met palo santo en de tijd om terug op jouw eigen manier tot jezelf te komen.
  Bij de Fundamentals vond ik het leuk dat je alleen in het ijsbad gaat omdat ik mij meer op mezelf kon concentreren wat nuttig was voor mijn eerste ervaring in het ijsbad.
  Bij de Advanced vond ik het hele groepsgebeuren super en de steun die je voelt van de anderen. En mijn les lag er vooral in om rustig te blijven met de uitdagingen die ik van de andere mensen in het water kreeg op dat moment. Het was een hele andere maar wel zinvolle ervaring voor mij.
  Voor de rest is het heel mooi hoe Dominique de workshops met hart en ziel geeft en goed aanvoelt wat je nodig hebt tijdens het ijsbad. Niks moet, alles mag, zonder oordeel, met veel dankbaarheid en liefde.
  Nuttig is het ook dat je na de workshops nog informatie en de opnames krijgt van de breathingoefening zodat je thuis nog verder kan oefenen.
  De beide workshops zijn een aanrader.
  Heel erg bedankt om mij te inspireren en nieuwe groei te laten ervaren, Dominique .

 5. Wauw Dominique… je hebt me zo diep weten te raken met je enthousiasme en je kennis, ik keek er naar uit om het ijsbad in te gaan en de bomma was niet welkom 😉
  Dankjewel om me dicht bij mezelf te laten blijven, één van mijn grootste uitdagingen bedenk ik me ineens.
  De ademsessie was.. onbeschrijfelijk en onvergetelijk!
  Tot in de advanced workshop 😉 x Knuffelll!

 6. Omwille van jouw enthausiasme, charisma en kennis had je iedereen vanaf het begin mee met je verhaal.
  Het was een zeer leerrijke maar ook intense dag. Zowel de ademhalingssessie als het ijsbad hebben mezelf op een andere manier leren kennen.
  Deze workshop smaakt ongetwijfeld naar meer!

  Keep doing what you’re doing Dominique 😉

 7. Ik heb net de fundamentals workshop gevolgd bij Dominique : in 1 woord : WAUW. Het was een onvergetelijke, transformerende ervaring begeleid door een fantastische trainer die gepassioneerd is, inspireert en er een speelse schwung aan geeft. Je ziet het vuur (de life force) in zijn ogen sprankelen en dit bracht hij over op ons 🙂 Iedereen werd persoonlijk begeleid met hart en ziel. Dit alles maakt het een life changer. Dikke merci voor je enthousiasme, inspiratie en begeleiding !
  Een heel goed opgebouwde dag/workshop met heel duidelijke informatie.

 8. Exact 1 maand na mijn 1ste FUNdamentals workshop bij Dominique heb ik deze net terug gevolgd. Waarom een 2de keer ? The journey never ends, the training never stops. Omdat de eerste keer zoveel heeft veranderd, me een andere kijk op alles heeft gegeven. Van paniek naar vol vertrouwen, daadkracht en een diepere verbinding. De euforie laat zich nog altijd voelen. En een 2de keer is de ervaring anders, zeggen ze. En dat kan ik alleen maar bevestigen. De ademsessie heeft me doen ’thuis komen’, met vertrouwen ging ik het ijsbad in, ditmaal ook kopje onder :-). Wat een verschil tov de eerste keer. Moeilijk met woorden te omschrijven hoe ik gegroeid ben als persoon, wat het me allemaal heeft gebracht. Dit is zo’n waardevolle ervaring. Doe daar nog de professionele begeleiding van Dominique bovenop die met hart en ziel de workshop geeft, dan heb je een onvergetelijke belevenis die life changing is ! Met veel passie en enthousiasme legt hij niet alleen krachtig en duidelijk de technieken uit, maar gaat ook dieper in op de dans van het leven.
  Gun jezelf deze ervaring, dans en grijp dit moment en weet dat ‘life will never be the same again’ !
  This journey will continue !

 9. Hey Dominique
  Heel erg bedankt voor de fantastische dag !
  Zo blij dat ik dit gedaan heb, deze workshop is voor mij de meest waardevolle die ik al gedaan heb.
  Ongelooflijk dankbaar voor jou en hoe je ons een fantastische dag bezorgt.
  Je bent een zeer inspirerende persoon met een heel mooie energie.
  Ik kom zeker nog eens terug.

 10. Voor de tweede maal de workshop gevolgd bij Dominique.In één woord gewoon”top”.Zo professioneel en gemotiveerd dat jij met iedereen omgaat.Je bent direct op je gemak waardoor je in vertrouwen gaat.De eerste keer was de rit van meer dan twee uur het zeker waard!!!En zoals je beloofde kwam je deze keer naar West Vlaanderen waar het terug een succes was.Ik zou het iedereen aanbevelen om dit kado te doen aan uzelf!
  Bedankt Dominique en we zien elkaar nog terug.😘

 11. Wat was dat!!! Via mijn vriendin Darline Verhaest vernam ik dat er een méthode bestond om je ademtechniek aan te leren namelijk de Wim Hof Methode, niets van kennen de luisterde ik en vernam haar waarnemingen, spannend,… Ze gaf mij de kans om zaterdag ook deel te nemen aan deze workshop in Brugge, ze zei, zeker de moeite maar jij kiest of je mee gaat of niet. IK LIET DIT EVEN ZAKKEN EN MIJN GEVOEL ZEI, Doen !!! Ik was erbij en dit was een ongelooflijke dag, de groep vormde een hele goede energie, alles kon, alles was OK. Elk op zijn eigen ritme en manier namen we deel aan de ademtechniek, de begeleiding was met 1 woord Top!!! Dominique, hoe jij er voor iedereen was om de nodige ondersteuning te geven was niet te ver woorden. Ik beveel het iedereen aan, zalig gevoel, ik ben nog aan het nagenieten. Bedankt voor deze prachtige ervaring, ik ben zeer dankbaar ❤️

 12. PRACHTIGE Wim Hof ervaring met Dominique als zeer toegewijde en gepassioneerde coach. Recht uit het HART deed hij ons reizen door de ademhaling, het ijs, en vooral de geest en hoe je deze ELKE DAG OPNIEUW kan inzetten om te bereiken wat je wil. Enorm leerrijk, ook als je al ervaring hebt met de Wim Hof Methode. Warme aanrader!

 13. Voor de derde keer een Wim Hof-workshop onder begeleiding van Dominique gevolgd 22 oktober in Tielt-Winge!
  Prachtige setting en een blij weerzien🥰
  Het enthousiasme van Dominique is overdonderend…
  De ademhalingssessie was heel intens, de muziek en zijn stem brengen je heel diep naar binnen, wat een zalig gevoel!
  Het vierminutenijsbad was de kers op de taart en deed deugd❄️
  Ik verspreid de boodschap zover ik kan☃️💥🔥the power of the tribe, love and happiness and strength
  Alle dagen opnieuw …meer en meer
  Groetjes
  Ann
  Txs@Dominique

 14. Wat de Wim Hof methode al niet brengen kan .. ?!?!?
  Dominique die je door elk face in zachtheid begeleid naar “het” moment !!! Zijn professionaliteit en eigenheid is ongezien .
  Je gaat ..maar weet niet wat op je afkomt ..je verondersteld ..je kan hopen ..je gaat invullen ..angst neemt over ..emotie komen los enz …1001 excuses spoken door je gedachten .
  Maar dan plots is “het “daar ..de controle valt weg .”het “onbekende neemt “het “over ..”het “…wat is die “het “toch maar ?!?!?
  “Het “ is de bewustwording van de kracht in je lichaam .De samenwerking van elke cel met ademhaling en geest ..een fascineer spel speelt af in je lichaam en jij bent de toeschouwer 🙏🏻
  Voel en beleefd de wonder baren natuur in je lichaam 🙏🏻💖

 15. Bedankt Dominique voor de bijzondere dag!
  ‘Het ijsbad als spiegel’…, voor mij was het van begin tot het einde een zalig en rustig gevoel in het nu…het moet nog allemaal wat indalen. Ik zou ieder week wel zo een dag willen meemaken.
  Mooi om te voelen dat je diep vanbinnen graag mensen ziet in het zichzelf zijn, onbevooroordeeld, en je het beste met ieder voor hebt.
  Ik ervaarde je (wetenschappelijke) kennis en ervaring als kinesitherapeut en osteopaat als een grote extra troef als Wim Hof Instructeur.
  Ik voelde ook de grote meerwaarde van je open-minded holistische kijk op de mens als fysiek, mentaal en spiritueel ‘licht’ wezen in interactie met zijn omgeving. Ja alles is verbonden.
  Ik voelde vooral ook een oprecht, authentiek, warm, enthousiast, leergierig en speels mens met een diepzinnige en fijngevoelige kant die een aanstekelijke positieve vibe, een verbindende energie en een veilig gevoel kan overbrengen op één ieder van de groep.
  Ik raad het iedereen aan om zo een dag cadeau te doen aan iemand die je graag ziet, jezelf in de eerste plaats!

 16. Danku maal tien ! ik heb voor de 2e keer een workshop bij Dominique bijgewoond en het was weeral 1 van de mooiste dagen uit me
  Leven tot nu toe ! Dagen heb ik zitten na genieten ☺️ De Wim hof methode ademhalingsoefeningen en ijsbaden
  Zijn
  Gewoonweg life ! Dominique leidt dit in zeer goede banen! Niets voor niets Instructeur level drie ! Hij kan je nog dieper brengen dan diep ! Het is magisch 🧙‍♂️ onbeschrijfelijk ! Plus wat een (warme)energie ! Ik raad het iedereen aan ! Niet twijfelen gewoon doen ! 1adres Dominique jweettoch jweetzelluf

 17. Na de fundamentals in november, heb ik nu ook de advanced gedaan. Hoewel ik wekelijks ga koudwaterdippen en geen beginneling meer ben, is er toch iets speciaals dat alleen bij Dominique te krijgen is. Hij is inspirerend, motiverend en kan als geen ander een groep samenbrengen en ruimte maken voor iedereen. Een dag bij Dominique zet processen in gang die misschien wel voor blijvende verandering zorgen. Ik kan het iedereen aanraden!

 18. Op 18 december 2022 ben ik, samen met mijn dochter een koudewandeling en vervolgens een “dip” gaan doen in de buurt van Maasmechelen. Dominique deed de begeleiding hiervan. Mijn eerste ervaring met de Wim Hof methode. Dominique bleek in staat om zeer inspirerend te zijn.In korte broek een stevige wandeling in de kou, gevolgd door het zitten in koud water in de natuur, voorwaar geen alledaagse bezigheid, althans niet voor mij.
  Dankzij aanwijzingen van Dominique , onder andere, betreffende ademhaling ging me dit goed af . Het gaf een goed gevoel.
  Op 25 maart 2023 heb ik me aangemeld, ook weer met mijn dochter Nikki voor een advanced workshop WHM in Tielt-Winge. Wat mij betreft een onvergetelijke ervaring. Ademhalingsoefeningen die weer zeer inspirerend werden begeleid door Dominique. De passie spat eraf bij hem. Ik werd gewoon meegezogen in zijn enthousiasme en kundigheid. Vervolgens volgde het ijsbad buiten… Absoluut koud maar goed te doen door de intensieve voorbereiding die dag. Ik heb er zeer van genoten en heel veel geleerd. Dank Dominique voor je fenomenale , begeesterde en inspirerende begeleiding. Ik wil hier zeker een vervolg aan geven.

 19. Ik ben blij dat ik na de WHM fundamentals en het WHM weekend de WHM advanced gedaan heb. Enerzijds een goede opfrissing en anderzijds weer wat bijgeleerd. Het was toch weer een ander ijsbad en een andere uitdaging. Dominique is een natuurtalent om dingen over te brengen (met kennis en humor) en geeft je vertrouwen door zijn begeleiding. Elke WHM workshop werkt nog na… elke workshop bracht me dingen bij en gaf me herinneringen en (terug) meer kracht, bracht me terug naar wie ik ben, en heeft de wereld lichter gemaakt Dank u Dominique. Tot de volgende keer!

 20. Als iemand die altijd geïnteresseerd is geweest in de verbinding tussen lichaam en geest, was ik op zoek naar een methode die mij kon helpen om mijn grenzen te verleggen. De Wim Hof methode bleek precies datgene te zijn waar ik naar op zoek was.
  Deze buitengewone benadering van lichaamsbewustzijn heeft mij weten te fascineren en inspireren. Met ademhalingstechnieken en koudeblootstelling leer je je lichaam en geest beheersen. Op die manier vergroot je je fysieke kracht, je immuunsysteem wordt versterkt en je mentale welzijn verbetert.
  Dominique neemt je mee op deze verbazingwekkende reis naar innerlijke kracht. Zijn deskundigheid en passie stralen door in zijn begeleiding. Tevens maakt zijn grondige kennis en aanpak hem een waardevolle bron voor iedereen die deze methode wil leren en toepassen.
  Als je een professionele en vriendelijke benadering zoekt om jouw eigen potentieel te ontdekken ben je hier aan het juiste adres!

 21. Dominique, vorige week was ik bij je WHM -Weekend in Sankt-vith. Een last-minute beslissing die mij enorm veel heeft geholpen oude patronen los te laten. Er kwam veel los Fysiek en mentaal, afgelopen week moest ik even alles verwerken. Het weekend was voor mij in de juist balans tussen rust en actie. De 4 pillaren van de WHM (ademhaling, koude, activiteit en connectie), kwamen in harmonie aan bod. Er is ook genoeg ruimte voor theorie te laten zakken, emoties te doorvoelen.

  Ik maakte connectie met mezelf en vond rust hierin. Dominique zorgde voor een veilige plek, een ruimte waarin iedereen kon zijn wie hij/zij werkelijk is. Alles is oké en niets is teveel.

  Zoveel zou ik nog kunnen neerschrijven, maar ben vooral intense dankbaar.
  Dankje Dominique om jouw verhaal en passie te delen voor de methode.
  Wim zijn verhaal op zo een krachtige manier te vertalen naar onze groep.

  Vast en zeker tot binnenkort op een volgend avontuur.

  All the love all the power

  Lotte (weekend januari 24)

 22. Een ervaring als deze moest ik even laten zakken en integreren voordat ik woorden kon vinden om te delen. Dominique slaagt erin om je mee te nemen op een innerlijke reis. Wat je ervaring is, wordt doorheen zo’n weekend geëerd en tegelijkertijd ontdek je dat de verbinding die je maakt met je eigen intuïtie zo’n krachtig instrument is. Ik mocht ervaren hoe het neerzetten van het juiste veld, de juiste muziek, de juiste woorden, theorie op de juiste momenten, een kwaliteit zijn die Dominique feilloos beheerst. Het is fantastisch om te voelen hoe de groep zich vormt en je samen zoveel meer kan dan alleen. Tijdens de ademsessies kwam ik op nieuwe plekken. Tijdens de verschillende koude-activiteiten werd de ‘power of the tribe’ zo voelbaar dat ik ze hier thuis mis in mijn badje. De verbinding en de diepte zitten in mijn hart. Ik neem ze overal mee naartoe en kom ze volgend jaar opnieuw opladen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wat deelnemers delen op sociale media

Wat deelnemers me mailen

Guy Van de Perre

Guy Van de Perre, België

Amazing ! De passie en kracht waarmee Dominique de boodschap overbrengt werkt héél inspirerend. Hij weet de juiste accenten te leggen van deze methode, kan de theorie achter de ademhaling en koude-blootstelling eenvoudig verklaren.

Heeft een professionele presentie in elkaar gestoken, De muziek en zijn begeleiding werken versterkend tijdens de ademhalingsoefening.

Kortom, Dominique is een top instructeur !!!! Aarzel niet om deel te nemen, het heeft een enorm positief impact op je leven !

Nol Zoutman

Nol Zoutman, Wijk aan Zee, Nederland

Een warme persoonlijkheid is best handig om je aan op te trekken met een Iceman training. Laat ik die nu toch in Dominique gevonden hebben … met zijn hele ziel en zaligheid, parate kennis en passievol neemt hij je graag mee op deze speciale reis.

Zowel fysiek als mentaal tot grote steun tijdens koude training en op reis naar binnen op meditatief niveau. Waar nodig weet jij ook goede troost te bieden.

Het is ook mooi hoe jij je kennis over het lichaam en veranderingen onder omstandigheden exact weet te benoemen en dit graag deelt met hen die daar voor open staan. Voor mij persoonlijk een heel mooie aanvulling op mijn pad geweest en ik hoop dit ook nog een keer mee te kunnen maken. 

Marco en Sandra Bödeker

Sandra & Marco Bödeker, Germany

What an exceptional experience we had! Dominique was one of our instructors at a WHM weekend at Wims place in Stroe – a workshop that made a great impact on our way of life and our understanding of health, strength and happiness.

From the very first moment, Dominique guided us through the weekend with an overwhelming presence! He has a profound medical knowledge combined with a very gentle and empathic mind

He has a great way of motivating people, he’s highly enthusiastic about what he’s doing – and at the same time he keeps an eye on everybody in the group to make sure people feel comfortable while pushing their borders.

Dominique very obviously enjoys what he’s doing – and we’re really grateful that he shared his knowledge and his love for the WHM with us!

Stay golden 😉

Loren Dunlop, Ireland

I had Dominique as a Wim Hof instructor at the international Wim Hof Weekend in Stroe. From the very beginning he made the group feel relaxed and ready to fully enjoy the experience.

His background in healthcare meant he had some really cool insights into the science behind the method. This way he really linked it all together in a simple and powerful way. These two days were an exceptional experience and I leave with real tools to improve my wellbeing, mental and physical.

I would not hesitate to recommend his workshops, you will feel safe, have fun, and learn so much. a genuinely nice guy who clearly loves to help people.

Euforie na ijsbad

Jorge Osorio, The Netherlands

Dominique is an amazing trainer of the Wim Hof Method. I spend two days training my mind and confronting my fears of the cold and it has been an incredible experience.

Thank you so much Dominique!

Alessandro Valentini, The Netherlands

A Wim Hof teacher with profound empathic qualities. He taught us the theory and the practice of the Wim Hof method with a special eye on the small details, that made our course a life changing experience.

Dominique was always there when we needed an extra word, motivation or explanation and guided us to unbelievable results.

I also believe he was the key to built in me this strong motivation that keeps me practicing this beautiful method every day.

Maddy - Devi Homburg

Maddy - Devi Homburg, Nederland

Mijn mening; Dominique is een hele toffe gozer. Hij was ontzettend attent en betrokken bij mijn proces. Zonder zijn persoonlijke hulp had ik het er vast niet zo goed vanaf gebracht mijn WHM-weekend in Stroe.

Zijn 1-op-1 aandacht, tips en knipogen hebben me er doorheen gebracht en zelfs mijn grootste fears kon ik zo aangaan. En hoewel het geen competitie is, heb ik uiteindelijk mezelf zelfs kunnen ‘overtreffen’.

Dominique, ik vind je een hele fijne persoonlijkheid, een Wim Hof instructeur waar je makkelijk op vertrouwt, iemand die iedereen, bij welke WHM-training dan ook, erbij zou willen hebben. Honderd maal dank.

"Er is niets mooier dan gemotiveerde mensen te begeleiden bij een ervaring waarvan ze geloofden dat ze het niet aankonden "
Dominique Stulens
Dominique Stulens
Wim Hof instructeur

Janne Van dijk, The Netherlands

Ik vond het iig een geweldig weekend! Prachtig kasteel, prachtige kamer, mooi afwisselend programma met ruimte voor jezelf.  Superlekker eten, liefste kokkie ooit en natuurlijk twee geweldige begeleiders die mij met veel vertrouwen het ijskoude water in hebben gekregen🥰

Ook een hele mooie groep mensen, veel geleerd en veel liefde ontvangen…er was een heerlijke vertrouwde synergie en ik kon 100% mezelf zijn!

Het wandelen was super en ook hier weer de optimale ondersteuning van jou en Bart. “Luister naar jezelf, iedereen is anders. Maar heb wel vertrouwen in jezelf en spreek jezelf moed in😍”

De opgietingen waren heerlijk en de ademhalingsessies het einde! Zoveel liefde en met zoveel compassie. De energie stroomde door de zolder van het kasteel en ik was in een andere wereld….
Ontzettend bedankt voor dit zalige weekend wat ik nooit rap vergeten 🤩

Colin Burke

- Colin Burke, Eindhoven, Nederland 

 (Seats2MOVE, Eindhoven) 

This fella is the real deal! One look in his eyes and you see the fire burning and the love for what he does. Brilliantly might i add 🙂 
 Dominique trained us during the WHM weekend in Stroe and felt more like a friend at the end. Besides his vast knowledge of the WHM and the mind/body, he was always there to guide/inspire/lead/listen in a compassionate manner and even stayed up late with us imparting his wisdom and kind words of encouragement. A true gent! 

Vesna Banovic, Croatia

Weekend course in Wim Hof center in Stroe changed my life in so many ways. I have never experienced something like this before. This course, at the same time, was most difficult and most valuable experience for me.
Without your kindness, knowledge, experience, love and patience this wouldn’t be possible.
Dominique, you’re such an inspiring person! The way you speak about values you believe in is so contagious. You always had time for us and to answer our questions in most patient way. Your energy gave us strength when we needed it.
I feel so grateful and honored to be a part of this great group of people. Wish you all best and hope to see you soon.
Love,

Marc (NL)

I already learned the Wim Hof Breathing exercise. But Dominique helped me to improve my breathing technic significantly. Therefore the improvement in my experience of the breathing is undescribable.
Thanks to his open nature and his passion he could share perfectly his knowledge for the whm method. I learned so much from him and I’m very grateful to him for his commitment to help me getting further. Thanks to his help, my life changed in the most positive way. I’m would immediately book a course with him again.
Thank you so much Dominique all the best
For your path.
Lots of love

Marie Petzold

Marie Petzold - Germany

Hey Dominique!

Thank you one more time for the amazing experience you created with, and gave us last weekend! I still feel a bit overwhelmed by all the love and energy which was sparkling everywhere in that open minded atmosphere ! Not just as an individual experience but considering that it was and still is an on going process for all of us and whole mother nature.

I already had many good, but also some scary experiences in cold exposures. But from the very beginning of our challenging and joyful journey I felt completely safe and trustful by your guidance and through every exercise.

Not only because of the science behind the WHM (which was so much enriched by all your explenations, little adds and personal tips based on personal experiences!), but I guess much more, because you are just a living expression of what the method can be all about: physically, mentally, emotionally and spiritually.

That was a huge support for tapping into the adventure much easier and a heart opening inspiration!
Always supportive, focused, easy going, authentic and heartly welcoming what ever was coming up. Always up to find the (re)connection and looking for a gentle approach – just to appreciate!

Even with your tips after the course are a great guide to really integrate these awesome experiences with joy and commitment into the every day life.

Thank you for your sharing! Thank you for your energy! Thank you for your beautiful way of being! You definitely reached to my heart!:)

Peace, Joy and Love!

Eric Ligtendag

Anaesthesiologist,  Alexander Monro Hospital, Bilthoven, Netherlands.

At the Wim Hof Method weekend workshop at Wim Hof’s home in Stroe, the Netherlands, Dominique has been an excellent instructor and companion. I think as a breathing coach he is second to none.

I wish all my symposia and congresses had such teachers and presentations. Simple but very powerful, as is proper.

Marijke-Van-Roey-Ijsbad-Wim-Hof-Methode.jpg

Marijke Van Roey

Coach en yoga instructeur – Baal België

Geweldig. Ik heb al heel wat workshops gevolgd, maar deze WHM workshop met ademhalingsoefeningen en het ijsbad was verbazingwekkend. Supergoed gedaan Dominique Stulens, je bent een geweldige instructeur! Groetjes! 

Ralf-de-Roeck.jpg

Ralf de Roeck

Dominique zijn warme persoonlijkheid en levensenergie heeft ons naar een diepgaande journey binnen ons eigen lichaam geleid.
Via anekdotes, tekeningen, filmpjes, … legt hij exact uit wat er fysiologisch met het lichaam gebeurt, tijdens de verschillende fases van de ademhalingsoefening en wat de veranderingen zijn op de algemene gezondheid.

Dominique waanzinnig hard bedankt voor het delen van je enthousiasme en deze life changing experience!

Tom Schepens Wim Hof method fundamentals Dominique Stulens

Tom Schepens 

Ondertussen is het 2 weken geleden dat ik de “Wim Hof Fundamentals workshop” bij Dominique volgde. Die dag heeft voor een keerpunt in mijn leven gezorgd. Het was een ongelooflijk fantastische ervaring. 

Elke dag doe ik de ademhalingsoefeningen, waar ik naar uitkijk. Ook ben ik blij dat de temperatuur buiten kouder worden waardoor ik kan genieten van een koud buitenbad. Nooit gedacht dat je met je “mind” zoveel kon bereiken. Dank je wel Dominique. Je bent een zeer goede instructeur en een aangenaam iemand om naar te luisteren !

WHM-fundamentals-workshop-Dominique-Stulens-bierbeek-Kristof-Smets.jpg

Kristof Desmet

Ik ben werkelijk geïntrigeerd door de wetenschappelijke en spirituele aanpak van de WHM.

Onze instructeur, Dominique Stulens was zeer enthousiast, legde ons de voordelen van de methode op een zeer duidelijke manier uit en deelde zijn kennis op een zeer professionele manier – voorzien van de nodige humor. Zeer goede locatie en Team en een geweldige sfeer.

Het feit dat de workshop bestond uit een goede mix van theorie, praktijk en yoga oefeningen vond ik heel aangenaam.

Ik zal deze kennis en ervaring in mijn dagelijks leven integreren omdat ik ervan overtuigd ben dat het mijn gezondheid ten goede komt! 

Joachim Van Briel

Mijn ervaring met Dominique Stulens als instructeur was geweldig. Hoewel ik al vertrouwd was met de Wim Hof Methode, heb ik toch heel wat nieuwe dingen bijgeleerd tijdens de workshop. 

Het heeft me eigenlijk veel meer opgeleverd dan ik verwacht/gehoopt had. 

Dankzij Dominique’s begeleiding ging ik veel dieper in de ademhaling dan thuis. Ik voelde me volkomen veilig en kon veel spanningen en zelfs oude trauma’s loslaten. Ik kon het zelfs niet geloven

En ja, het ijsbad was een uitdaging. Maar opnieuw, met Dominique’s uitleg en voorbereiding was de hele groep in staat zich over zijn angsten heen te zetten en erdoor heen te ademen. 

Een geweldige ervaring. Ik zou het vast en zeker aan iedereen kunnen aanraden .

Bedankt Dominique en natuurlijk ook Wim Hof om het bewustzijn om opnieuw te verbinden met onze diepere zelf en de natuur de wereld in te brengen! 

 

Joris-WHM-fundamentals-workshop-Hoeselt-Dominique-Stulens.jpg

Joris Hermans

Mooie ervaring, schitterende begeleiding. Dominique had vanaf het begin de hele groep mee in het verhaal.

Ik denk dat iedereen heel tevreden was van deze dag en ervaring. Ik zou deze instructeur zeker aanraden!

Dikke Like voor deze ervaring!

Ann Mariën

This is an experience that will inspire you, invigorate you and bring layers in your life that you did not know they were there.
It’s a life lesson on letting go and rediscovering your inner strength.Dominique will take you on a journey off rebirth and self-knowledge. Painful at times. Energizing at other. But always meaningful

If you are even remotely curious, go for it, you won’t regret it!

Ann Smeuninx

It was an intense experience and as promised at the beginning of the day, I did encounter myself.

I will not forget this experience and for sure not its intensity. It feels as a start of a journey.

Dominique is a fantastic coach and is with you every step of the way. I am very grateful to have shared this day with all this warm people.

Dominique, wanneer zijn je volgende Wim Hof Workshops/Breathwork Masterclass/Weekends?

Wil je graag op de hoogte geworden houden van nieuwe Wim Hof Activiteiten? Vul dan hiernaast je voornaam en e-mailadres in. 

Zodra er nieuwe data bekend zijn, ben jij de eerste die het weet 😉 …

Ik ga je niet spammen, hoor! Je krijgt maximum één update per maand en je kan je elk moment uitschrijven.

Delen met iemand die je kent?